Свежест от планината...

Хотелски комплекс “Дъбраш” е на 8 км. от язовир Доспат по пътя за  Гоце Делчев на 1180 метра надморска височина,  на южния склон на рида Дъбраш  Родопите.

В дебрите му са скътани многобройни, едно от друго по-красиви природни чудеса – девствени гори и тучни пасища, живописни долини и причудливи скални образувания, пенливи реки, бистри потоци и минерални извори. Голямото богатство на Дъбраш и днес са великолепните иглолистни и смесени гори, част от които са в поддържаните резервати „Конски дол” и „Тъмната гора”. 

Хотелски комплекс “Дъбраш” е с 25 двойни стаи, 3 апартамента, национална и родопска кухня, лоби бар, конферентна зала и зала за игри, сауна, фитнес, външен басейн, детска площадка, хубави поляни и горски пътеки в околността.

ПРОГРАМА:
1 ден: тръгване от Благоевград в 6.30 часа. По пътя спирка на Заградските чинари, двете най-атрактивни вековни дървета в района. Те са на възраст над 600 г. и са  защитени през 1968 г. заради възрастта, размерите и изключителната си красота.

Няма по-стар и мъдър от чинара, казват в Гърмен. Столетия под неговата корона са се случвали най-важни за селото събития. Чинарът е висок 24 метра, а обиколката му е  11.

Настаняване в хотела.

Свободно време за плаж и разходка сред природата.

Нощувка.

2 ден

Закуска

17.00 - екскурзия до язовир Доспат - Разположен на 1200 м. надм. височина, площта му е 18,3 км² и е сред най-големите по площ и обем в България.

3 ден: 

Закуска. Свободно време.

Отпътуване за Благоевград.

Възможни дати: 
17/07/2020

Форма за резервация

души